Σύνταξη Κειμένων Ιστοσελίδας- Copywriting

Σύνταξη Κειμένων Ιστοσελίδας ή αλλιώς Copywriting… Το πρώτο συνθετικό του copywriting παραπέμπει στην αντιγραφή. Και η αλήθεια είναι πως αρκετοί κειμενογράφοι ή αρθρογράφοι αντιγράφουν αυτούσια κείμενα άλλων συντακτών, αλλάζοντας απλά την υπογραφή.

Στην πραγματικότητα όμως “copy” δε σημαίνει αντιγραφή, αλλά σύνταξη, δημιουργία και φυσικά, στόχευση. Πρόκειται για μία υπηρεσία που μπορεί να μοιράζεται ιδέες ή πληροφορίες από άρθρα που έχει βρει κατόπιν έρευνας, αλλά δεν αντιγράφει. Σύνταξη κειμένων ιστοσελίδας σημαίνει συντάσσουμε από την αρχή ένα νέο, εμπνευσμένο και κυρίως στοχευμένο κείμενο που θα κάνει τη διαφορά, θα διατηρήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και των μηχανών αναζήτησης όπως είναι η Google. Έτσι θα έχει διάρκεια στον χρόνο και στις καλές θέσεις, που θα καταλαμβάνει στο διαδίκτυο.

Και να θυμάστε, η Google δεν αναγνωρίζει κείμενα που είναι προϊόν αντιγραφής. Γι’ αυτό άλλωστε… Google Loves Us!

Σύνταξη κειμένων ιστοσελίδας: Προϋποθέτει έρευνα & μελέτη

Το GLM δημιουργεί το προφίλ του κοινού (target group) στο οποίο απευθύνεστε και βάσει αυτού, ξεκινάει να “ντύνει” συντακτικά την ιστοσελίδα σας. Σε όλη τη διαδικασία ανταλλάσσουμε απόψεις κι ιδέες, ενώ το πρώτο βήμα είναι η αποστολή ενός δείγματος γραφής σ’ εσάς.

Κάνει την απαιτούμενη έρευνα, εφαρμόζει τις αρχές SEO (Search Engine Optimization) για εύκολη εύρεση από τις μηχανές αναζήτησης και παρουσιάζει την ειλικρινή, ξεκάθαρη εικόνα της επιχείρησής σας. Με τις κατάλληλες λέξεις κι απλές φράσεις, χωρίς υπερβολές και φλυαρία, προβάλλει τα “δυνατά σημεία” κι εκείνα τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν την ανάγκη του κοινού.

Η σύνταξη κειμένων ιστοσελίδας και το copywriting είναι η υπηρεσία που λειτουργεί σαν τα θεμέλια ενός σπιτιού. Αποτελεί τη γερή βάση πάνω στην οποία θα “χτίσουμε” το περιεχόμενο, όπως είναι το Social Media Content, το Εταιρικό Βίντεο ή η Αρθρογραφία του Blog, το οποίο με τη σειρά του θα παραμείνει για πάντα στο διαδίκτυο, θα είναι ο πόλος έλξης για το target group σας και θα συμβάλλει στην προοπτική μίας σπουδαίας ανάπτυξης.