Μάσκα να πάρεις!

Μία κλασική αγαπημένη ατάκα Ελληνίδας μάνας/ γιαγιάς είναι… “Ζακέτα να πάρεις”. Σωστά; Το 2020 βέβαια μείναμε πολύ στο σπίτι κι έτσι δε χρειάστηκε να πάρουμε τη ζακέτα μας τόσες φορές. Ωστόσο…

Το GLM αντικαθιστά τη φράση “Ζακέτα να πάρεις” με τη “Μάσκα να πάρεις”. Και όπου “μάσκα” βάζει την οργάνωση, τα tips των εξειδικευμένων επαγγελματιών, τα SEO- friendly κείμενα, το κατάλληλο πλάνο και την υψηλή αισθητική που θα προστατέψουν την επιχείρησή σου.

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται στήριξη το 2021

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις περάσαμε δύσκολα το περασμένο έτος. Είδαμε τα έσοδά μας να μειώνονται και παρατηρήσαμε μία στασιμότητα στις επαγγελματικές επαφές. Ακόμη κι ο Κλάδος του Digital, που γνώρισε σημαντική άνοδο, είχε τις αλλαγές του που απαιτούσαν διαφορετική προσέγγιση και προσαρμογή στα νέα πρωτόγνωρα δεδομένα.

Το αποτέλεσμα ήταν μία απογοήτευση, η οποία ενισχυόταν κι από όσα βλέπαμε να συμβαίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο με αίτιο τον κορονοϊό, γεγονός που μας έκανε κάπως απαισιόδοξους.

Ωστόσο υπήρξαν και υπάρχουν εκείνες οι φωτεινές περιπτώσεις επαγγελματιών, που βρήκαν περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσουν, να εμπνευστούν και να εξελιχθούν! Αυτοί οι επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν το “βάζουν κάτω” αλλά αξιοποιούν την κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, είναι η αδυναμία μας.

Το GLM λοιπόν, ως μία μικρή αλλά δημιουργική επιχείρηση με πλούσιες ιδέες κι αστείρευτη όρεξη για δουλειά, στηρίζει τους παλιούς και νέους επιχειρηματίες πιστεύοντας πως όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε μας οδηγεί σ’ ένα πιο κατασταλαγμένο κι αποφασισμένο 2021.

Support (small) businesses: Πως μπορεί το GLM να βοηθήσει

Το GoogleLovesMe αναπτύσσει ένα ολόκληρο πλάνο με συγκεκριμένο content, προσαρμοσμένο στις παγκόσμιες αλλαγές, το οποίο θα στηρίξει την επιχείρησή σας συνολικά.

Η “μάσκα” για εμάς σημαίνει καλή προετοιμασία με δυνατό περιεχόμενο για μία ξεχωριστή digital παρουσία. Και το σύνθημα “Μάσκα να πάρεις!” σηματοδοτεί ότι το 2021 όλες οι επιχειρήσεις θα βγούμε εκεί έξω αλλά προστατευμένες με οργάνωση, συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, SEO- friendly κείμενα που θα αρέσουν στις μηχανές αναζήτησης, με το κατάλληλο πλάνο και υψηλή αισθητική που θα μας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Ναι, οι δουλειές θα “ανοίξουν” γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη να εκφραστεί, να υλοποιήσει όσα ονειρεύεται, να επενδύσει, να προοδεύσει, να κινήσει την αγορά, να διεκδικήσει μία θέση σε αυτή, να ανακτήσει το προηγούμενο (προ- Covid- 19) επαγγελματικό κύρος και να ξεχωρίσει.

#ΜάσκαΝαΠάρεις